Yamaha verlengt garantieperiode vanwege corona

Eigenaren van een Yamaha motorfiets (of buitenboordmotor) waarvan de garantie tussen 1 maart en 31 mei 2020 afloopt, krijgen vanwege de coronacrisis drie maanden langer garantie.

De garantieverlenging is een Europese aangelegenheid waarbij Nederland meelift op de totale lockdown in andere landen. Als je verplicht thuis zit, of als motorzaken de deuren verplicht hebben gesloten, kun je lastig een garantiegevalletje aankaarten. Om dealers en eigenaren tegemoet te komen heeft Yamaha besloten om de garantie-einddatum te verlengen met drie maanden.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Misschien vind je dit ook interessant?