zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha verlengt garantieperiode vanwege corona

Eigenaren van een Yamaha motorfiets (of buitenboordmotor) waarvan de garantie tussen 1 maart en 31 mei 2020 afloopt, krijgen vanwege de coronacrisis drie maanden langer garantie.

De garantieverlenging is een Europese aangelegenheid waarbij Nederland meelift op de totale lockdown in andere landen. Als je verplicht thuis zit, of als motorzaken de deuren verplicht hebben gesloten, kun je lastig een garantiegevalletje aankaarten. Om dealers en eigenaren tegemoet te komen heeft Yamaha besloten om de garantie-einddatum te verlengen met drie maanden.

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen