maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha-weekend Motoport Uithoorn

Zaterdag 24 en zondag 25 maart, morgen en overmorgen dus, vindt bij Motoport Uithoorn het grote Yamaha-weekend plaats. Liefhebbers van dit Japanse merk doen er goed aan alle afspraken alsnog af te zeggen en richting de Noord-Hollandse plaats af te zakken. Want?

Om te beginnen krijg je 500 euro korting op alle nieuwe Yamaha’s.  Let wel, dit bedrag moet je wel besteden aan accessoires bij aankoop. Maar het scheelt toch… Daarnaast zijn bijna alle demo’s van Yamaha aanwezig en daar kun je gratis op proefrijden. Wij weten een slechtere tijdsbesteding…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen