Yamaha-weekend Motoport Uithoorn

Zaterdag 24 en zondag 25 maart, morgen en overmorgen dus, vindt bij Motoport Uithoorn het grote Yamaha-weekend plaats. Liefhebbers van dit Japanse merk doen er goed aan alle afspraken alsnog af te zeggen en richting de Noord-Hollandse plaats af te zakken. Want?

Om te beginnen krijg je 500 euro korting op alle nieuwe Yamaha’s.  Let wel, dit bedrag moet je wel besteden aan accessoires bij aankoop. Maar het scheelt toch… Daarnaast zijn bijna alle demo’s van Yamaha aanwezig en daar kun je gratis op proefrijden. Wij weten een slechtere tijdsbesteding…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?