Desmo Riding Tour 2012

Net als vorig jaar stelt ook nu de importeur geïnteresseerden in de gelegenheid proef te rijden met Ducati's. Daarvoor worden de volgende motoren ingezet: Monster 696 ABS, Streetfighter 848, Multistrada 1200 S Touring, Multistrada 1200 ABS en de Diavel Carbon. Incidenteel staan soms ook andere modellen klaar.

Het programma
– Goedhart Motoren, Bodegraven (31 maart)
– JMD MotoParts, Nuth (7 en 8 april)
– Moto Puro, Nuenen (9 april)
– Bruggeman Motoren, Nieuw Vennep (14 april)
– Moto Breda (15 april)
– Ducati Gent, Eke, België (21 en 22 april)
– Moto Festival Mons, België (28 en 29 april)

– Motortoer, Amsterdam (5 en 6 mei)
– Ducati Club Races (12 en 13 mei)
– Ducati Zaltbommel (18-20 mei)
– MotoPort Assen (26 mei)
– ONK wegrace Oss (27 en 28 mei)
– Ducati Weekend Mettet, België (2 en 3 juni)
– MotoPort Hippolytushoef (8-10 juni)
– Trackday DSB Mettet, België (16 september)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?