vrijdag 19 april 2024

Yamaha werkt samen met Riders for Health

Onlangs werd bekendgemaakt dat Yamaha zal deelnemen aan de Africa Eco Race. Daarbij werd ook onthuld dat de wereldleider op het gebied van transport voor de gezondheidszorg, Riders for Health, Yamaha’s titelpartner voor de race is geworden om aandacht te vragen voor zijn projecten.

Vervoer voor gezondheidswerkers

Yamaha kondigt nu officieel een driejarige samenwerking aan met Riders for Health, een humanitaire stichting die toegankelijke gezondheidszorg biedt aan enkele van de meest afgelegen gemeenschappen in Afrika door motorfietsen en andere geschikte voertuigen beschikbaar te stellen en te onderhouden in opdracht van gezondheidsorganisaties. Al meer dan 30 jaar zorgt Riders for Health voor geschikt vervoer voor gezondheidswerkers in enkele van de armste en moeilijkst bereikbare regio’s van Afrika, waar burgers het vaak moeten stellen zonder de basisgezondheidszorg die velen van ons als vanzelfsprekend beschouwen.

Nieuw: Yamaha XSR125 Legacy

Geldinzamelingsactiviteiten

Riders for Health gebruikt de Yamaha motorfietsen al lang voor het leveren van deze essentiële diensten en is dus een natuurlijke bondgenoot. In de aanloop naar de Africa Eco Race zullen Yamaha en Riders for Health de komende maanden, in samenwerking met Two Wheels for Life, de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde fondsenwervende tak, een aantal spannende geldinzamelingsactiviteiten lanceren.

Gijs Gilis
Gijs Gilis
Zot ván alles wat op wielen staat, soms zot óp alles wat wielen heeft. Rijdt het liefst met van die tweewielige machines. Licht of zwaar, naakt of aangekleed, traag of snel, als er maar iets leuk over te vertellen is.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen