13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aprilia Pro Experience: rij samen op Misano met MotoGP-sterren

Het is de kans waar circuitrijders wellicht al eens van hebben gedroomd: rondjes draaien op de baan samen met enkele grote kampioenen, hun lijnen volgen, profiteren van hun tips en vooral begrijpen hoe je je motor beter kunt benutten om sneller en veiliger op het circuit te zijn. Op zondag 8 mei, op het Misano World Circuit, biedt Aprilia de kans om deze droom waar te maken dankzij de Aprilia Pro Experience. Een unieke rijcursus, gereserveerd voor een beperkt aantal deelnemers, met grote kampioenen zoals Max Biaggi, Lorenzo Savadori en Andrea Iannone als instructeurs. Daarnaast heb je ook de kans om de baan op te gaan met Aprilia Racing MotoGP-rijders Aleix Espargaró en Maverick Viñales.

Aprilia RS660 Limited Edition & Tuono 660 Factory nu beschikbaar voor Pre-Order

6x 20 minuten, inclusief videoanalyse

Elke supercoach wordt toegewezen aan vier deelnemers, waardoor er voor iedereen zowel tijdens de trainingsactiviteiten in de box als tijdens de training op de baan zoveel mogelijk aandacht en begeleiding is. Het exclusieve pakket omvat zes sessies van elk twintig minuten op een Aprilia RSV4 Factory. De rijdercoaches zullen trouwens op dezelfde machines rijden. Alle sessies worden afgewisseld met een briefing en debriefing met videoanalyse, dankzij camera’s die op elke motor zijn gemonteerd. Verder krijg je een lunch in de Aprilia-hospitality en een speciale fotoshoot. Overdag zullen Aleix Espargaró en Maverick Viñales ook het circuit op gaan en tijdens de trainingssessies beschikbaar zijn voor deelnemers om hun ervaringen op internationaal niveau te delen.

Inschrijven

Zin in een rondje Misano met de toppers? schrijf je in via deze link.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen