Yamaha YBR125 terug!

De Yamaha YBR125 wordt weer leverbaar in Nederland, dit in verband met de aanstaande rijbewijsrichtlijnen. De luchtgekoelde eencilinder is perfect geschikt voor de eerste stap die straks moet worden gezet in het rijbewijsplan.

Voor het rijbewijs A1 kun je vanaf je zeventiende praktijkles nemen, waarna je op je achttiende gelijk examen mag doen. Als je slaagt, kun je plaatsnemen op motoren met een maximale cilinderinhoud van 125 cc en die niet meer dan 11 kilowatt aan vermogen ophoesten. De YBR125 voldoet dus aan deze eis en kost 2.999 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.