Yamaha’s coole customs

Speciaal voor de cruiser-fans onder ons. Yamaha komt met de XVS1300 Custom, aangedreven door het welbekende 1304 cc vloeistofgekoelde 60° V-twin. Als stijlelementen zijn koelribben toegevoegd aan het imponerende blok. De krachten worden losgelaten op een vijf-versnellingsbak, die uiteindelijk weer alles doorstuurt naar de riem. Redelijk extreem voor een productiefiets is de balhoofdshoek van 40 graden. Aangezien het een custom is, hoef je geen 1 meter 90 zijn om plaats te nemen op de XVS. De zithoogte bedraagt namelijk 670 mm.XVS1300A CFD
Een variant op het hier boven gemelde model is de Casual Full Dress. Wat betekent dat nu eigenlijk? Wel, eigenlijk dat je op pad gaat met een XVS1300 die voorzien is van een enorm windscherm en in kleur gespoten zijkoffers. Zo simpel kan het zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?