dinsdag 23 juli 2024

YouTuber imiteert Ghost Rider (had-ie beter niet kunnen doen)

Voor de video begint is er een disclaimer van Indian Hacker. Hij dringt erop aan dat stunts alleen worden gedaan door professionals. Maar er is niets bijzonder professioneel rond deze video. Maar is dat ook niet de makke van sociale media. Indian Hacker moet 9 miljoen abonnees op scherp houden. Dan wordt het van lieverlee natuurlijk steeds gekker.

Hoe dan ook, het vrij basale uitgangspunt van de video is het nabootsen van de scene waarin hoofdrolspeler Nicholas Cage z’n ‘vuurmotor’ de sporen geeft. In de film een spectaculaire scene, in de video niets anders omdat het maar net goed afloopt. Nee, dit moet je maar niet nadoen. Er zijn betere manieren om je fanbase tevreden te houden.

De ‘lol’ begint bij 4:35.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen