Z1000 met extra performance

De Kawasaki Z1000 (test) is inmiddels bepaald geen onbekende meer. En dus wordt het tijd voor een Performance Edition, zo moeten ze bij Kawasaki gedacht hebben. Bovenstaande Z1000 is het resultaat: sterker en lichter dan de ‘gewone’ Z1000.

Dat komt natuurlijk vooral door de Akrapovic-uitlaat, die je zowel in titanium- als carbon-uitvoering kan krijgen. De Akra’s zorgen voor 4,2 kilo gewichtsbesparing en 2,3 pk vermogenswinst, met 2,2 Nm aan extra koppel. Verder maken een carbon hitteschildje boven de uitlaatbochten, een tankpad en wheelstriping deze Z1000 af als de Performance Ediiton.

Wat dat kost? Het pakket heeft een verkoopprijs van €1199. Koop je de onderdelen (uitlaten, tankpad, striping) los, dan kost je dat €486 extra.

 

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?