vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Update Rossi-tribune 2015

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Beste Rossi fans,

Hierbij een update met betrekking tot de Rossi-tribune 2015.

Zoals jullie misschien wel gelezen hebben, hebben wij een gedeelte van een 2e vak erbij gekregen. Wij kunnen nu plaats bieden aan 1176 Rossi fans en hebben inmiddels dik 700 kaarten daarvan verkocht. Na de eerste test lijkt het voor Valentino allemaal aardig op zijn plaats te vallen en ook in de media is hij super scherp met zijn opmerkingen dat hij kan meedoen voor de titel, wij hebben er alle vertrouwen in!! Mocht je nog geen kaarten besteld hebben voor de Rossi-tribune 2015, wacht dan niet te lang, vol=vol !! Kaarten bestellen kan via het bestelformulier op : www.rossitribune.com 

Zoals elk jaar hebben we samen met onze sponsor/partner Sporttravel weer een paar fantastische, compleet verzorgde busreizen voor jullie samengesteld naar de Italiaanse Grand Prix in Mugello en Misano. Beide GP’s zijn voor de echte Valentino Rossi fans zeker de moeite waard om te bezoeken. Lijkt het je wat om samen met ons en een groep fanatieke Valentino Rossi fans deze GP’s te bezoeken?? Wacht niet te lang en boek de reizen op onderstaande link:

Busreis MotoGP Italie

Busreis MotoGP Misano

Hebben jullie trouwens “Rossi tribune Dutch TT Assen” al geliked op Facebook? Zo niet, doe dit dan snel en maak kans op mooie prijzen die door onze sponsoren beschikbaar worden gesteld Gesigneerde caps en T-shirts, dvd’s, posters en als klap op de vuurpijl: een VIP-arrangement voor 2 personen in de Yamaha VIP-box op 26 juni aanstaande, beschikbaar gesteld door Yamaha Motor Nederland.

Rossi groet en hopelijk tot ziens op 27 juni aanstaande.

Bert van Westrienen en Marijn Wever
Organisatie Rossi-tribune

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen