Zaterdag 6 september: megavoordeel op de gezellige Anbergen Motoren Jaarmarkt!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Anbergen Motoren organiseert een ouderwets gezellige Jaarmarkt, waar in samenwerking met leveranciers motorkleding, -helmen, -laarzen en -schoenen, koffers, navigatiesystemen, banden en accessoires tegen fikse kortingen tot wel 70% worden aangeboden! Daarnaast zijn er extra scherpe acties in de winkel en ontvang je 10% korting op overige producten en accessoires in de kledingshop. Verder bruist het van de extra activiteiten, als een stormbaan voor de kids, burgers & drinks, diverse leuke acties en er zijn mooie prijzen te winnen! Je bent van harte welkom aan de Herenstraat 79a in Slagharen van 10.00 tot 17.00 uur.

www.anbergenmotoren.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?