donderdag 28 maart 2024

Zaterdag 6 september: megavoordeel op de gezellige Anbergen Motoren Jaarmarkt!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Anbergen Motoren organiseert een ouderwets gezellige Jaarmarkt, waar in samenwerking met leveranciers motorkleding, -helmen, -laarzen en -schoenen, koffers, navigatiesystemen, banden en accessoires tegen fikse kortingen tot wel 70% worden aangeboden! Daarnaast zijn er extra scherpe acties in de winkel en ontvang je 10% korting op overige producten en accessoires in de kledingshop. Verder bruist het van de extra activiteiten, als een stormbaan voor de kids, burgers & drinks, diverse leuke acties en er zijn mooie prijzen te winnen! Je bent van harte welkom aan de Herenstraat 79a in Slagharen van 10.00 tot 17.00 uur.

www.anbergenmotoren.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen