dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zeeland en MAG werken samen

Voorzitter Nico Perk heeft namens de MAG een overeenkomst getekend om samen met de provincie Zeeland de verkeersveiligheid van motorrijders te verbeteren. De MAG heeft eerder soortgelijke overeenkomsten getekend met de provincies Limburg, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Het verkeersveiligheidsmanifest heeft als doel om, op basis van het Beleidsplan Verkeersveiligheid Zeeland 2010-2020 bij de partners van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ), meer aandacht en inzet te vragen voor de verkeersveiligheid van de motorrijder.

Naast de Zeeuwse gedeputeerde Kees van Beveren was ook commissaris van de Koningin Karla Peijs aanwezig bij de ondertekening, omringd door MAG-vrijwilligers.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen