Zeeland en MAG werken samen

Voorzitter Nico Perk heeft namens de MAG een overeenkomst getekend om samen met de provincie Zeeland de verkeersveiligheid van motorrijders te verbeteren. De MAG heeft eerder soortgelijke overeenkomsten getekend met de provincies Limburg, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Het verkeersveiligheidsmanifest heeft als doel om, op basis van het Beleidsplan Verkeersveiligheid Zeeland 2010-2020 bij de partners van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ), meer aandacht en inzet te vragen voor de verkeersveiligheid van de motorrijder.

Naast de Zeeuwse gedeputeerde Kees van Beveren was ook commissaris van de Koningin Karla Peijs aanwezig bij de ondertekening, omringd door MAG-vrijwilligers.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.