maandag 27 mei 2024

Zero Motorcycles GO ELECTRIC INCENTIVE verlengd tot 1 juli

De in april van dit jaar gelanceerde GO ELECTRIC INCENTIVE van Zero Motorcycles krijgt een vervolg. Wegens enorm succes over heel Europa, besliste het elektrische motormerk om de actie met een maand te verlengen. Zodoende genieten kopers nog tot en met 30 juni 2023 van een directe cashback tot wel € 3.500 bij aankoop van een Zero Motorcycle. De overstap maken naar elektrische motorrijden was nog nooit zo aantrekkelijk.

GO ELECTRIC met Zero Motorcycles

De GO ELECTRIC INCENTIVE van Zero Motorcycles is een directe cashback op de aanschafprijs van de motorfiets. Deze actie is dus direct voelbaar én meetbaar voor de motorrijder, en het laatste duwtje in de rug om op elektrisch motorrijden over te stappen. De subsidie bedraagt € 1.500 voor FX, FXE, S, DS en DSR en maar liefst € 3.500 voor de SR, SR/F, SR/S en DSR/X. De GO ELECTRIC INCENTIVE kan ook een stimulans zijn om nu eindelijk de auto laten staan en over te stappen op een 11kW-motorfiets, want op de FXE, S en DS geldt een cashback van maar liefst €1500,-.

De subsidie is van toepassing voor alle 2020, 2021, 2022 en 2023 Zero Motorcycles. De Zero-subsidie is geldig tot 1 juli en je vindt meer informatie hieromtrent bij je Zero dealer of via de Zero-website: https://zeromotorcycles.com

Zero Motorcycles subsidieert elektrisch motorrijden

Ongekende voordelen

De voordelen van elektrisch motorrijden zijn intussen alom gekend. De 100% elektrische motoren van Zero Motorcycles zorgen voor een unieke motorervaring waarbij je geniet van een moeiteloze bediening zonder koppeling of schakelen. Bovendien maak je komaf met dure en talrijke onderhoudsroutines en is geur- en geluidsoverlast voor je omgeving verleden tijd. Het accupakket van Zero Motorcycles kan je daarnaast opladen met 100% hernieuwbare energiebronnen, waardoor je emissievrij onderweg bent. Elke dag opnieuw. Elektrisch motorrijden biedt ongekende voordelen voor jou en voor je omgeving.

Ook A1-rijders kunnen genieten van al deze voordelen. Zero Motorcycles heeft namelijk drie 100% elektrische motoren in het gamma met het vermogen gelimiteerd op 11 kW: de Zero S, Zero FXE en Zero DS. Ze hebben hetzelfde vermogen als een 12 cc-motorfiets met verbrandingsmotor en beschikken daarbovenop over een onmiddellijk koppel van 106 (FXE) tot wel 109 Nm (S & DS). Dat zorgt voor een ongelofelijk acceleratievermogen en dezelfde sensationele, geruisloze en moeiteloze motorervaring als de Zero Motorcycles met vol vermogen.

Meer promoties

Naast de GO ELECTRIC SUBSIDIE loopt er momenteel bij Zero Motorcycles nog een andere interessante promotie. Koop je nu een uit voorraad leverbare 2020 of 2021 SR/F of SR/S, dan ontvang je gratis een quick charger (+6 KW) ter waarde van € 3000. Je dealer kan meer vertellen over alle voorwaarden en de beschikbare modellen. Deze actie loopt van nog tot en met 15 juni 2023.

Cumuleerbaar met andere voordelen

Boven op de Zero-subsidie geniet je nog van andere fiscale voordelen bij de aankoop van een 100% elektrische Zero Motorcycle. We overlopen ze hieronder even per land.

Nederland

In Nederland bestaat er voor ondernemers de MIA/VAMIL-regeling. Sinds 1 januari 2023 komen elektrische motoren in aanmerking voor dit belastingvoordeel. Vanaf deze datum mag namelijk de MIA- en VAMIL-regeling weer worden toegepast. MIA staat voor: Milieu-investeringsaftrek. VAMIL staat voor: Willekeurige afschrijving milieu-investeringen. Deze regelingen gelden alleen voor bedrijven en niet voor particulieren.

Met de MIA kun je voor je investering tot 45% van de investeringskosten aftrekken van je winst. Je verlaagt hiermee je fiscale winst. Met Vamil kun je tot 75% van je investering afschrijven op een tijdstip dat je zelf bepaalt. De MIA/VAMIL-regeling kan je bovendien combineren voor nog meer belastingvoordeel.

Meer informatie & een rekenvoorbeeld: https://zeromotorcycles.com

België

In België heb je recht op 15 % korting op je inkomstenbelasting. Deze 15% wordt toegepast op de aankoopsom inclusief BTW met een maximum belastingvermindering van € 3.140.  Daarnaast kunnen bedrijven en zelfstandigen een elektrische motorfiets voor 100% aftrekken van hun belastingen.

Qua verkeersbelastingen is er een belastingvrijstelling van BIV (belasting inverkeerstelling) en VKB (verkeersbelasting) voor zero emissievoertuigen (wagens, bestelwagens, motorfietsen) in Vlaanderen. Deze regeling is niet van kracht in Wallonië of het Brussels gewest.

Meer info: https://zeromotorcycles.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen