13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zero Motorcycles lanceert leasing-programma

Zero Motorcycles lanceerde vrijdag j.l. 15 juli hun leasingplatform Zero Motorcycles Leasing in Nederland. Voor een vaste maandelijkse bijdrage rijd je heel eenvoudig al een 100% elektrische Zero Motorcycle. Zowel zakelijke als particuliere motorrijders kunnen profiteren van de voordelen die het platform te bieden heeft.

Rijden voor een vast bedrag per maand

Zero Motorcycles Leasing geeft je toegang tot alle voordelen die motorleasing met zich meebrengt. Je hebt geen investeringsbedrag nodig om te beginnen met elektrisch motorrijden, want alle kosten worden gedekt door de vaste maandelijkse bijdrage. Zelfs de verzekering zit verwerkt in het maandbedrag, evenals alle kosten van onderhoud en reparaties. Onverwachte kosten zijn daardoor uitgesloten.

Zo rijd je bijvoorbeeld de onlangs geïntroduceerde Zero FXE al vanaf € 280,-* per maand bij zakelijke leasing, of vanaf € 339,-* in private lease. De nieuwe Zero SR met zijn Cypher III+-besturingssysteem en 14.4 kWh accupakket rijd je dan weer vanaf € 322,-* per maand (zakelijk) of vanaf € 389,-* (private). Laat van stijgende benzineprijzen heb je dan niet meer, een volledig opgeladen batterij kost je ongeveer vijf euro.

OX Patagonia: ‘zero-emission’ scrambler uit Spanje

Eenvoudig via de Zero-dealer, voor iedereen

Zero Motorcycles Leasing richt zich op alle motorrijders, zowel zakelijk als particulier. Zero Motorcycles koop je gewoon bij de Zero-dealer bij jou in de buurt en de aanvraag doe je via het online platform. De dealer kan je hierbij helpen. Ook accessoires zoals een Rapid Charger of Power Tank kun je meenemen in het leasebedrag per maand.

Bekijk de prijzen

Elk model van de 2022 line-up van Zero Motorcycles komt in aanmerking van het Zero Motorcycles Leasing-programma. In de tabel hieronder vind je een overzicht van de verschillende vaste maandbedragen per model. De getoonde prijzen gelden op basis van 4.000 km/jaar en een looptijd van 60 maanden, echter kun je ook je eigen berekening maken op basis van jouw gewenste looptijd en kilometrage. Via de website van Zero Motorcycles kun je je aanvraag indienen op basis van looptijd en kilometers per jaar. 

ModelMaandbedrag zakelijke leaseMaandbedrag private lease
Zero SR/S Premium€ 383,-€ 463,-
Zero SR/S Standard€ 359,-€ 434,-
Zero SR/F Premium€ 369,-€ 446,-
Zero SR€ 322,-€ 389,-
Zero S€ 307,-€ 369,-
Zero FXE€ 280,-€ 339,-
Zero FXE 11 kW€ 280,-€ 339,-
Zero DS€ 307,-€ 369,-
Zero DS 11 kW€ 307,-€ 369,-
Zero DSR€ 319,-€ 385,-
Zero FX€ 285,-€ 344,-

Alle bovenvermelde prijzen gelden volgens een formule van max. 4.000 km/jaar en in een contract met duurtijd 60 maanden. Prijswijzigingen voorbehouden.

Speciale lease-aanbieding

Om de introductie van Zero Motorcycles Leasing te vieren, komt Zero Motorcycles nu met een speciale aanbieding: wanneer je in de periode van 16 juli tot en met 31 augustus begint met leasen via Zero Motorcycles Leasing, ontvang je een jaar lang gratis energie (op basis van 3.000 km/jaar).

Meer informatie over Zero Motorcycles Leasing vind je via onze website Zero Motorcycles Leasing.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. En voor dat bedrag mag je dan 4000 km per jaar rijden. Het lijkt me toch dat je zo’n lease alleen neemt als het een woon-werk motor betreft en dan is dit wel veel geld voor weinig kilometers. Ik zou na zes weken door mijn kilometers heen zijn.