maandag 30 januari 2023

Zeven ultieme motorcadeaus voor onder de kerstboom

Am I a Motoholic

Am I an Alcoholic. Het is één van de beroemdste Amerikaanse zinnen, die wij ditmaal ietsje hebben aangepast omdat alcohol en motorrijden voor wat uitdagingen kan zorgen. Maar een Motoholic zijn we natuurlijk allemaal en daarom past iedereen dit shirt. Letterlijk zelfs, want het is verkrijgbaar van XS tot en met XXL. Op dit moment krijg je zelfs twintig procent korting waardoor dit shirt maar € 31,99 kost. Tel uit je winst!

Meer informatie.

KTM-flesopener

Nee, motorrijden en alcohol gaan nog steeds niet samen, maar er is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook een moment dat je niet op de motor zit. En dan heb je misschien wel iets aan deze KTM-flesopener, die in alle kleuren verkrijgbaar is zolang het maar oranje met zwart is en € 14,82 kost. Let op, er zit wel een levertijd van 8 tot 10 werkdagen op, dus niet te laat bestellen.

Meer informatie.

Riders Club-lidmaatschap

Op 31 december geven we een droomreis van Edelweiss Bike Travel naar IJsland weg. Maar let op, deze winactie is exclusief voor leden van de Riders Club die op 31 december 2022 lid zijn. Kortom, het ideale kerstcadeau want als lid van de Riders Club krijg je zoveel voordelen dat wij ze hier niet eens kunnen opnoemen. Daarnaast ontvang je tot 31 december een Motul Wash & Shine kit ter waarde van € 27,95 cadeau!

Meer informatie.

IJsland winactie 2022

De ultieme lijst op een mok

Volgens velen is de NPO Radio 2 Top 2000 de ultieme lijst, maar wij gaan toch voor de opsomming op deze mok. In het bijzonder nummer 4 en 5!

Meer informatie.

Retro SachsenringGP – Ninetythree Legacy T-shirt

Met dit ontwerp bracht Marc Marquez een eerbetoon aan de motorsport in zijn puurste vorm, die van eind jaren ’70, begin jaren ’80. Een tijd met grote legendarische kampioenen, waarin het imago en de helden van het racen begonnen te groeien en het ontwerp van de helmen een belangrijk kenmerk van de rijder op het circuit werd. Het maakt dit shirt van € 45 in een woord schitterend!

Meer informatie.

Kawasaki Ninja-sneakers

Onder een kerstoutfit hoort natuurlijk ook een goed stel schoenen. Met deze Adidas Kawasaki ZX22 stappers ben jij gegarandeerd de blikvanger tijdens het kerstdiner. De sneakers kosten $150 (€142,50) en zijn hier te bestellen.

Adidas Kawasaki ZX22 6

LEGO Technic Ducati Panigale V4 R

Met een vanafprijs van € 49.790 euro (dus met een punt en helaas geen komma), is een echte Ducati Panigale V4 R wellicht wat duur voor onder de boom. Als ‘ie al past… Gelukkig hebben we LEGO nog, want deze V4 R kost maar € 59,99 bij Intertoys (en soms nog goedkoper bij andere aanbieders). Kleine details als de standaard, de uitlaatpijp, het windscherm en het dashboard zorgen ervoor dat dit model bijna identiek is aan de echte versie. Bijna…

Meer informatie.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen