maandag 11 december 2023

Zo klinkt elektrisch rijden

Jury-voorzitter Prins Maurits heeft deze week het winnende geluid bekend gemaakt van de publiekswedstrijd ‘Elektrisch rijden, hoe klinkt dat?’. Een geluid dat volgens de jury niet bij voorbaat is bedoeld om in de praktijk te worden toegepast, maar aangeeft dat de discussie over geluiden voor elektrische rijden leeft.

De wedstrijd was een idee van Siemens Nederland en BMW Group Nederland. Het winnende geluid werd, evenals de vier andere genomineerde geluiden, ten gehore gebracht tijdens het concert MINI E in de Nieuwe Kerk te Den Haag, het slotevenement van de wedstrijd.

Hartstikke leuk allemaal, maar hoe klikt dat nu, dat elektrisch rijden? Surf snel naar www.elektrischrijdenhoeklinktdat.nl en speel nummer 4 af. De jury oordeelde dat het winnende geluid licht, vriendelijk, sprankelend, rustgevend en niet storend is. Wij twijfelen.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen