Zo klinkt elektrisch rijden

Jury-voorzitter Prins Maurits heeft deze week het winnende geluid bekend gemaakt van de publiekswedstrijd ‘Elektrisch rijden, hoe klinkt dat?’. Een geluid dat volgens de jury niet bij voorbaat is bedoeld om in de praktijk te worden toegepast, maar aangeeft dat de discussie over geluiden voor elektrische rijden leeft.

De wedstrijd was een idee van Siemens Nederland en BMW Group Nederland. Het winnende geluid werd, evenals de vier andere genomineerde geluiden, ten gehore gebracht tijdens het concert MINI E in de Nieuwe Kerk te Den Haag, het slotevenement van de wedstrijd.

Hartstikke leuk allemaal, maar hoe klikt dat nu, dat elektrisch rijden? Surf snel naar www.elektrischrijdenhoeklinktdat.nl en speel nummer 4 af. De jury oordeelde dat het winnende geluid licht, vriendelijk, sprankelend, rustgevend en niet storend is. Wij twijfelen.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.