dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zo klinkt elektrisch rijden

Jury-voorzitter Prins Maurits heeft deze week het winnende geluid bekend gemaakt van de publiekswedstrijd ‘Elektrisch rijden, hoe klinkt dat?’. Een geluid dat volgens de jury niet bij voorbaat is bedoeld om in de praktijk te worden toegepast, maar aangeeft dat de discussie over geluiden voor elektrische rijden leeft.

De wedstrijd was een idee van Siemens Nederland en BMW Group Nederland. Het winnende geluid werd, evenals de vier andere genomineerde geluiden, ten gehore gebracht tijdens het concert MINI E in de Nieuwe Kerk te Den Haag, het slotevenement van de wedstrijd.

Hartstikke leuk allemaal, maar hoe klikt dat nu, dat elektrisch rijden? Surf snel naar www.elektrischrijdenhoeklinktdat.nl en speel nummer 4 af. De jury oordeelde dat het winnende geluid licht, vriendelijk, sprankelend, rustgevend en niet storend is. Wij twijfelen.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen