dinsdag 18 juni 2024

Zodiac zoekt Commercieel Medewerker Binnendienst

Zodiac International B.V. is al meer dan 50 jaar een groothandel in vervangingsonderdelen en accessoires voor Harley-Davidson motorfietsen en sinds 1984 gevestigd in Nederland. In deze tijd heeft Zodiac een reputatie opgebouwd als toonaangevende leverancier met een assortiment van meer dan 40.000 hoogwaardige after-market onderdelen. We hebben genoeg om een complete motorfiets te kunnen opbouwen. En niet alleen maar een replica van een standaard uitvoering, maar ook de meest exotische custom bikes. Kijk eens op https://catalog.zodiac.nl voor ons en enorme aanbod voor Harley’s van ver voor de oorlog tot de allernieuwste modellen. Naast materiaal voor Harley’s hebben we ook een groeiend assortiment voor andere Amerikaanse V-Twins als Buell, Indian en Victory. Naast onze eigen producten voeren ook bekende merken als S&S, SuperTrapp, Freedom Performance, K&N, Performance Machine, Arlen Ness, Beringer, Öhlins, Bitubo, Galfer, Kustom Tech, EBC, SBS, Goodridge, Shinko, Diag4Bike diagnose & tuning systeem en nog heel veel meer. Bij Zodiac zijn we net zo enthousiast over Harley’s en custom motorfietsen als onze klanten. Wij zien onze dealers als partner en hebben service en ondersteuning boven in het vaandel staan.

De baan

Verkoop, inkoop, boekhouding, desktop publishing en directie zitten gezellig samen in een ruim en 100% corona-proof opgezet kantoor boven ons bijna 6.000 m2 grote magazijn. Alle leveringen voor heel Europa en ver daarbuiten komen hier vandaan. Als Commercieel Medewerker heb je een veelzijdige functie binnen een leuk internationaal verkoop team. Je hebt telefonisch en email contact met onze Europese verkoopkantoren en honderden dealers in binnen- en buitenland. Behalve bestellingen aannemen en de administratieve afhandeling gaat het ook om adviseren en probleem oplossen. Verder help je bij het schrijven van Engelstalige teksten voor de gedrukte en online catalogus, persberichten en nieuwsbrieven.

Wat we vragen

  • Commerciële, klant- en resultaat gerichte instelling
  • Kennis van motorfietstechniek. Kennis en ervaring met Harley-Davidson is een pré.
  • Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. Kennis van Duits, Frans of een van de andere Europese talen is een pré.
  • Je kunt met ERP en Microsoft Office software werken. Uitgebreide kennis van spreadsheet software als Excel en/of database toepassingen is een pré.
  • Administratieve werkervaring

Wat we bieden

Een afwisselende baan in een internationaal georiënteerd bedrijf met een prettige, informele werksfeer en een salaris dat in overeenstemming is met de functie en ervaring. Het dienstverband is voor maandag tot en met vrijdag in een 40-urige werkweek met onder andere 24 vakantiedagen per jaar, arbeidsongeschiktheidsverzekering en afhankelijk van de reisafstand een reiskostenvergoeding.

Heb je interesse en woon je binnen een redelijke afstand van Mijdrecht? Stuur dan je motivatie en CV naar:

Zodiac International B.V.
t.a.v. Ruud Bakker
Industrieweg 44
3641 RM Mijdrecht
of e-mail naar ruud@zodiac.nl

Voor meer informatie kun je ook kijken op https://zodiac.nl of contact opnemen met Ruud Bakker, telefoonnummer: 0297 288621

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen