zaterdag 20 april 2024

Zorgverzekering speciaal voor de motorrijder (en gezin)

Combi Motors Verzekeringen introduceert de Zorgverzekering speciaal voor de motorrijder (en zijn gezin). U ontvangt 5% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende dekkingen. 

Als extra ontvangt u bij het afsluiten van een aanvullende dekking, gratis een aanvullend motorpakket, met daarin onder andere 10(!) extra behandelingen fysiotherapie na een motorongeval.

Daarnaast is er kostprijsdekking voor medische zorg na een motorongeval in het buitenland (zeer relevant voor bijvoorbeeld Oostenrijk en Zwitserland) en ook is er een brilvergoeding voor een motorbril op sterkte.

Tijdelijk ontvangt u bij aanmelding als welkomstgeschenk een set MotoSafe Pro oordoppen van Alpine ter waarde van €27,95 en een kortingsbon van 10% op motorkleding bij MKC Moto.

Meer informatie of direct uw premie berekenen? Kijk op www.combimotors.nl/zorgverzekering.

Deze zorgverzekering wordt aangeboden in samenwerking met Aevitae.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen