Zorgverzekering speciaal voor de motorrijder (en gezin)

Combi Motors Verzekeringen introduceert de Zorgverzekering speciaal voor de motorrijder (en zijn gezin). U ontvangt 5% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende dekkingen. 

Als extra ontvangt u bij het afsluiten van een aanvullende dekking, gratis een aanvullend motorpakket, met daarin onder andere 10(!) extra behandelingen fysiotherapie na een motorongeval.

Daarnaast is er kostprijsdekking voor medische zorg na een motorongeval in het buitenland (zeer relevant voor bijvoorbeeld Oostenrijk en Zwitserland) en ook is er een brilvergoeding voor een motorbril op sterkte.

Tijdelijk ontvangt u bij aanmelding als welkomstgeschenk een set MotoSafe Pro oordoppen van Alpine ter waarde van €27,95 en een kortingsbon van 10% op motorkleding bij MKC Moto.

Meer informatie of direct uw premie berekenen? Kijk op www.combimotors.nl/zorgverzekering.

Deze zorgverzekering wordt aangeboden in samenwerking met Aevitae.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?