Zwarte Cross Festival 2012 begint nu al

De vijftiende jubileumeditie zit er nog maar net twee maanden op, maar de organisatie, de Feestfabriek Alles Komt Goed onder aanvoering van festivaldirectrice Tante Rikie, maakt zich al weer op voor het Zwarte Cross Festival 2012. De organisatie wil het evenement geschikt houden voor een brede doelgroep en heeft dit meegenomen bij het vaststellen van de kaartsoorten en kaartprijzen. Vroege beslissers sparen in sommige gevallen wel 20 euro per kaart uit en ook is er de komst van een extra voordelige Jeugdkaart van 10 euro.

Vanwege de BTW verhoging op festivalkaartjes van vorig jaar startte de voorverkoop toen extra vroeg om de bezoekers zo de kans te geven om voor het vertrouwde lage tarief kaarten te bestellen. Dit is de organisatie goed bevallen. De algemene voorverkoop start daarom op 5 december. Leden van de Zwarte Cross Fanclub kunnen al op 28 november kaarten bestellen.

Festivaldirectrice Tante Rikie: “Vroege beslissers hebben twee keer prijs: Je koopt dan ten eerste je kaarten veel goedkoper dan later in het jaar en ten tweede weet je dan zeker dat je niet voor dichte deur staat in het weekend zelf. De camping was bijvoorbeeld ook dit jaar weer hartstikke uitverkocht!”

En daar heeft de organisatie vanwege de zware financiële tijden rekening mee gehouden. Kinderen tot 1,40 meter hebben net als andere jaren gratis entree en daarnaast is er nu een speciale Jeugdkaart. Deze kost het gehele jaar een tientje en is bedoeld voor jongeren tot en met16 jaar. Een idee, ontsproten uit het brein van Tante Rikie. Voor iedereen met zo’n jeugdkaart is er een aparte ingang bij de festivalpoort waar deze kaarten gescand worden. Even legitimeren en het feest kan voor de hele familie beginnen.

Op maandag 21 november starten om 11.00 uur de inschrijvingen voor deelname aan de Zwarte Cross 2012 via zwartecross.nl. Meer informatie over de verschillende klassen wordt binnenkort bekend gemaakt.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.