vrijdag 24 maart 2023

Zwarte Cross groot succes

In het weekend van 20 tot en met 22 juli werden de Big Pizza’s op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde zelfs bij de tent bezorgd. Voor festivalgangers in de Achterhoek stond er namelijk naast stunts, muziekspektakel en vreemde motorcrossraces vooral ook veel Big Pizza op het menu. Als één van de hoofdsponsors zorgde Wagner door lekkere pizzapunten ervoor

dat de bezoekers niet verhongerden. Bovendien toonde festivaldirectrice Tante Rikie zich tijdens de meet & greets met de fans van de Wagner Facebookpagina een echte Big Pizza-liefhebber. Als klap op de vuurpijl maakten bezoekers op de zondag tijdens de race in de superklasse kans op een echte crossmotor in Wagner-stijl.

Op het festival dat dit jaar een recordaantal van maar liefst 156.218 bezoekers trok en beschikte over 24 podia, stond Wagner met verschillende Big Pizza Punten op het festivalterrein om tienduizenden pizza’s te verkopen. De campinggasten konden zelfs pizza bestellen bij de de koeriers die met open armen werden ontvangen. Allemaal geheel in stijl, geleverd met echte crossmotoren. Ter afsluiting van het geslaagde evenement gaf de Wagner-crosser Dennis Stapleton tijdens de race in de superklasse een crossmotor weg. Gelukkige winnaar was Desiree Ribbers uit Vragender die met haar zelfgeknutselde kartonnen pizza en Wagner-sjaal de koerier het beste aanmoedigde (zie foto).

Voor Wagner was de Zwarte Cross tot dusverre het grootste ‘Big Pizza-feest’ in de geschiedenis van het bedrijf. Henrik Jäger, senior brand manager international bij Wagner Tiefkühlprodukte: “We zijn erg tevreden over onze deelname aan de Zwarte Cross. De nuchterheid van de bezoekers en de relaxte sfeer tijdens het festival vormen gewoonweg een prima combinatie. De thuisbasis van Wagner, het Duitse Saarland en de Gelderse Achterhoek, vertonen veel overeenkomsten. Wij voelden ons er helemaal thuis en gaan er zeker over nadenken om ons volgend jaar opnieuw aan de Zwarte Cross te verbinden.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image