ZZR1400 nog sportiever!

De toch al niet kinderachtige ZZR1400 krijgt eind december een Performance Sport-broer erbij. Het lichtgewicht titanium uitlaatsysteem van Akrapovic valt natuurlijk meteen op. En wat te denken van de TTX Öhlins-schokbreker die 22 instellingmogelijkheden heeft voor ingaande en uitgaande demping? Dankzij een draaiknop is bovendien de veervoorspanning gemakkelijk aan te passen. Verder heeft de Performance Sport een verhoogd windscherm en een anders bekleed zadel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?