maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Maximaal genieten van je navigatie met MrGPS

Let op: nieuwe data!

Op de zaterdagen 18 april, 9 mei en 13 juni geeft Hans ‘MrGPS’ Vaessen van 11.00 tot 16.00 uur een intensieve GPS-training over heel praktische ‘GPS-onderwerpen’. De training wordt gegeven in MotorNL Garage29, Korte Noorderweg 29 in Hilversum.

Hoe laad je een track, welk toestel moet je hebben, hoe bewerk je een route, et cetera. Ook jouw specifieke vragen komen aan de orde.

De prijzen

Deelname kost voor MotorNL-, MOTO73-, Promotor- en Classic & Retro-abonnees € 65,- per persoon (inclusief lunch). Niet-abonnees betalen € 99,-.

Reserveren

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

2 Reacties

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen