Maximaal genieten van je navigatie met MrGPS

Let op: nieuwe data!

Op de zaterdagen 18 april, 9 mei en 13 juni geeft Hans ‘MrGPS’ Vaessen van 11.00 tot 16.00 uur een intensieve GPS-training over heel praktische ‘GPS-onderwerpen’. De training wordt gegeven in MotorNL Garage29, Korte Noorderweg 29 in Hilversum.

Hoe laad je een track, welk toestel moet je hebben, hoe bewerk je een route, et cetera. Ook jouw specifieke vragen komen aan de orde.

De prijzen

Deelname kost voor MotorNL-, MOTO73-, Promotor- en Classic & Retro-abonnees € 65,- per persoon (inclusief lunch). Niet-abonnees betalen € 99,-.

Reserveren

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?