78e EICMA Milaan: 23 tot 29 november 2021

De EICMA Milaan heeft een akkoord bereikt met de Fiera di Milano: de 78e editie van de Internationale Fiets- en Motorfietsbeurs is gepland van 23 tot 29 november 2021. De eerste twee dagen zijn gereserveerd voor de pers en dealers.

2021 EICMA Milaan is twee weken later

Traditioneel werd de Internationale Fiets- en Motorfietsbeurs altijd medio november gehouden. Voor 2021 is besloten de beurs met twee weken uit te stellen vanwege een drukke beurskalender. Door corona is de kalender van de Fiera di Milano door het coronavirus sterk gecomprimeerd.

Hoe een motor die niet op de EICMA gepresenteerd werd, toch de mooiste van de show werd

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?