vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Hank Buyck haalde als 76-jarige zijn motorrijbewijs

‘Op mijn 73e begon ik met motorrijlessen. Niet omdat motorrijden een lang gekoesterde wens is, maar om mobiel te zijn als we ergens met de camper staan. Toen mijn vrouw over de kop sloeg met haar elektrische fiets was het hoofdstuk fiets afgesloten. Daarop hebben we een bromfietsscootertje gekocht. Dat is best leuk, maar bij steile hellingen langs de Moezel moet ik mijn vrouw vragen af te stappen omdat we anders niet boven komen. Daarom besloot ik mijn A2-rijbewijs te halen. De eerste rijs...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen