maandag 27 maart 2023

Marathonmotor BMW R 1200 GS LC Adventure: motor die zijn naam eer aan doet

Marathonmotor BMW R 1200 GS LC Adventure. Lang niet iedereen doet met een BMW GS (Adventure) waarvoor de motor vooral bedoeld is, het avontuur opzoeken. Maarthen Nijhuis gebruikt zijn BMW R 1200 GSA LC wel voor alles wat je maar kunt bedenken. Woon-werkverkeer, toertochten en uitdagende reizen door Europa, waarbij routes door de modder of over rotsachtige bodem niet worden gemeden. Er staat inmiddels 290.000 kilometer op de teller en het einde van deze GSA is nog lang niet in zicht....

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Peter van der Sanden
Peter van der Sanden
Sinds 2004 is Marathonmotor een vaste rubriek in Moto73 van Peter van der Sanden, waarbij het gaat over motoren die al flink wat kilometers hebben afgelegd en waarvan de historie grotendeels bekend is. Bij Van Sleeuwen Motoren aan de Antoniusstraat 60 in Volkel (Moto73 expert) worden deze motoren aan een uitgebreide technische inspectie onderworpen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image