donderdag 22 februari 2024

Royal Enfield presenteert Limited Edition Classic Scale Models

Voor de fans van de echte Classic heeft Royal Enfield de “Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Model Range” van de wereldberoemde Classics gepresenteerd. Het is een model dat in beperkte oplage geproduceerd wordt en nu te pre-orderen is.

De Classic Collectible weegt 8,5 kilogram. De afmetingen van het 1:3 schaalmodel zijn 780 mm lang, 380 mm breed en 261 mm hoog. Elk model is handgemaakt en bestaat uit meer dan 250 onderdelen. Verschillende daarvan zijn, zoals u kunt raden, echt werkende onderdelen. Dit omvat zowel de voor- als achtervering, de gashendel en zowel de rem- als koppelingshendel. Andere onderdelen van de motorfiets, zoals de druppelvormige brandstoftank, zijn gespoten en afgewerkt op zo’n manier dat ze het meest lijken op de klassieke motorfiets waarop deze collectible is gebaseerd.

BMW M 1000 RR + Lego-kit: van speelgoed naar het echte werk

De Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Models hebben een adviesverkoopprijs van € 1.099,- incl. BTW. De verwachte levertijd is 5 maanden, aangezien de “Classic Collectibles” handgemaakt worden op basis van het aantal bestellingen.

Indien u een Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Model wilt bestellen verzoeken we u contact op te nemen met de Royal Enfield dealer in uw regio. Kijk voor de dichtstbijzijnde dealer op www.royalenfield.com. Enige haast is geboden aangezien de inschrijving sluit op 20 maart aanstaande!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen