maandag 15 juli 2024

Mis niks van TT Assen en kijk op Ziggo Sport

Wie er om wat voor reden dan ook in Assen niet bij kan zijn voor de TT, die kan terecht voor de buis. Ziggo Sport pakt rondom de TT volop uit voor de MotoGP-fan! Het hele weekend is de Ziggo Sport-crew op locatie om uitgebreid verslag te doen van het grootste motorsportspektakel van Nederland.

Fotografie: 2SNAP

Vrijdag

Op vrijdag 24 juni beginnen de uitzendingen met de vrije trainingen ’s ochtends om 9.00 uur. In de avond is er een wel heel speciale uitzending van het Ziggo Sport Race Café, namelijk rechtstreeks vanuit de RW Racing lounge, het team van onder meer het Nederlandse supertalent Zonta van den Goorbergh. Zoals gewoonlijk bespreken Rob Kamphues, Robert Doornbos en diverse prominenten uit de motorsport en racewereld alle ontwikkelingen en het laatste nieuws.

TT Assen 2017: Valentino Rossi’s laatste MotoGP-zege

Zaterdag & zondag

Ook op zaterdag 25 en zondag 26 juni doet de Ziggo Sport-ploeg verslag vanaf locatie, met uiteraard Rob van Gameren als razende pitreporter. Rob Kamphues, Barry Veneman en diverse analisten nemen de voor- en nabeschouwing voor hun rekening. Op zaterdag begint de live-uitzending voor de kwalificatie van de Moto3, Moto2 en MotoGP rond 12.30 uur, op zondag zit je vanaf 10.45 uur gebakken.

Alle uitzendingen zijn uiteraard te zien op Ziggo Sport, kanaal 14 (gratis voor alle Ziggo-klanten) en Ziggo Sport Select (voor alle Ziggo Sport Totaal-abonnees).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen