13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Techniek: Remmen tunen Yamaha Tracer 700

Met weinig kosten het standaard remsysteem naar topniveau brengen – heeft dat zin? Ons vrolijk sleutelende serviceteam neemt de proef op de som met de ietwat vermoeide standaardrem van de Tracer 700. Seizoenstart is sleuteltijd. Daarbij nemen sleutelaars het remsysteem graag onder handen. Tenminste, als je met bescheiden kosten en inspanning een goed zichtbaar en goed voelbaar resultaat kunt behalen. Daarbij willen we wel sterk benadrukken dat het remsysteem het belangrijkste...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen