vrijdag 23 februari 2024
HomeVideoPromotor Update #7 - Yamaha Super Ténéré, Nachtrit door Rotterdam, Klassieke motoren

Promotor Update #7 – Yamaha Super Ténéré, Nachtrit door Rotterdam, Klassieke motoren

-

#motornieuws

In Promotor Update #7 het laatste motornieuws, rijden we door de verlaten straten van nachtelijk Rotterdam, testen we de Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition en gaan we langs bij John Searle. Verzamelaar van klassieke motoren.

Bekijk meer van Promotor op https://www.motor.nl
Volg Promotor ook op Instagram: http://www.instagram.com/prowww.motor.nl
Abonneer op Promotor Magazine: https://www.motor.nl/aanmelden-promotor
Volg Promotor ook op Facebook: http://www.facebook.com/promotormotome

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

4 Reacties

  1. Heerlijk jongens! Ga zo door! Kan niet wachten tot volgende week ?

  2. Leuke videos altijd, klein tippie: praat even rustiger wanneer de specs uitgelegd worden.(Benelli) Het is moeilijk te volgen nu.

  3. Tsja zonder er Off-Road mee te gaan er iets over zeggen is niet echt brilliant…

    Ik heb hem ter vervanging van mijn erg sleetse R11GS R3B die ik zelf tot Ragbak gestript heb, maar de zwaarder XTZ is veel makkelijker in het terrein, vooral door het veel lagere zwaartepunt en de 60cm lange achterbrug.

    Ga eerst eens met de gewone Tenere 660 Off-Road, en dan met de XTZ, waar de 660 alle kanten op springt, volgt de XTZ gewoon de weg die jij uitkiest, en inplaats van zoals de R3B dat maar al te vaak deed zijn achterwiel in te graven omdat er bij 4500 toeren opeens 20 Nm bijkomt, zorgt het prachtig lineare koppel van de XTZ ervoor dat je heel precies kunt sturen met je vermogen (of eigenlijk koppel).

    Ja een KTM lijkt veel geschikter als je 150 door de Tenere wilt scheuren, maar ga nu eens Off-Road rijden in de achterhoek of Branbant, en ga daar eens al dat vermogen proberen te benutten, zorg wel dat je snel 112 kunt bellen…

Reacties zijn gesloten.