maandag 30 januari 2023

Jan Kruithof: ‘Asfalt is met 100 km/u niet te verteren, niet door mij tenminste’

Als de herfst en aardtinten de overhand nemen, verval ik in somber gepeins. Wat hebben de afgelopen zomermaanden mij gebracht aan motorkilometers? Van mijn plan om binnendoor naar Sicilië te rijden, is niks terecht gekomen. Zelfs de gezinsvakantie aldaar ging niet door. We vonden het verstandiger Hamburg te verkennen op de fiets. Nederland ging op rood toen wij rond de Aussen-Alster fietsten… Ook van de op 1 januari 2021 gezworen verplichting wekelijks een motortochtje rijden kwa...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen