Bizar: eigenaar helpt politie bij terugvinden eigen gestolen motor

In de categorie bizar het volgende politiebericht. De eigenaar van twee motoren keek wel heel vreemd op toen een van zijn motoren zich ‘verplaatste’ richting Rotterdam, terwijl hij zelf ruim 1600 kilometer van zijn woning in Dirksland lekker aan het vakantievieren was. De man belde uiteraard direct de politie, waardoor één van zijn motoren snel kon worden teruggevonden omdat de GPS-zender precies liet zien waar z’n motor stond.

Waar worden de meeste motoren gestolen?

Agenten in Rotterdam besloten hierop te gaan kijken bij de woning en troffen daar meerdere gestolen motoren aan,  waaronder een van de twee motoren van de man uit Dirksland.

De oplettende lezer zal echter hebben gelezen dat de man twee motoren had. En nu komt misschien wel het meest bizarre… De motor met de GPS-zender werd namelijk niet aangetroffen. De gestolen motor heeft daar wel gestaan volgens de politie, maar is hoogstwaarschijnlijk door de verdachte verplaatst voordat ze er waren…

Een 24-jarige en 25-jarige man zijn aangehouden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL