Motorrijder helpt alweer de politie

Motorrijders en de politie, het worden nog eens hele goede vrienden. Want nadat we vorige week al schreven over een eigenaar die meehielp bij het terugvinden van zijn gestolen motor, is het nu een motorrijder die de politie helpt bij het vangen van een ontsnapte inbreker.

Omsingeling

De motorrijder reed in de nacht van vrijdag op zaterdag toevallig langs nadat de politie in Haarlem een huis had omsingeld met daarin twee inbrekers. Dat omsingelen ging niet helemaal lekker, want de twee wisten te ontkomen. Gelukkig werd inbreker 1 al snel gepakt, maar inbreker 2 leek er vandoor te gaan.

Motorheld

Tot onze Motorheld van de Week agenten door de straat zag rennen en agenten zelfs een aantal fietsen zag vorderden voor een achtervolging. Uiteraard ging hij even kijken wat er aan de hand was. Het resultaat daarvan is te zien in deze spannende film, mede mogelijk gemaakt door Dumpert.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL