MV Agusta schenkt machine voor coronatests aan ziekenhuis

MV Agusta heeft een geavanceerd testapparaat geschonken dat in slechts 30 minuten tot 96 monsters kan verwerken. De machine kan ook op afstand worden gebruikt.

De machine, dat onder de naam QuantStudioTM 5 Real-Time PCR System door British Thermo Fisher Scientific wordt gemaakt, is een welkome aanvulling op de apparatuur die al in gebruik is op de afdeling van professor Fausto Sessa in het ziekenhuis van Varese.

Het apparaat helpt om aan de groeiende behoefte aan testen te voldoen, waardoor besmette personen sneller worden geïdentificeerd. MV Agusta schenkt de machine niet alleen voor Covid-19 tests, want zodra de noodsituatie voorbij is kan het ook de diagnostische mogelijkheden van het ziekenhuis op het gebied van virologie verbeteren.

Het initiatief van MV Agusta komt voort uit de samenwerking met Fondazione Circolo della Bontà Onlus, een lokale liefdadigheidsinstelling die op 8 maart begon met het inzamelen van fondsen voor de coronavirusnoodtoestand.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL