Triptip? Hier!

In de MOTO73 vind je tegenwoordig in elke editie de Triptip: een fraaie toertocht door Nederland, langs bekende en minder bekende trekpleisters, over kronkelende wegen, door pittoreske dorpen en mooie natuurgebieden. De eerste aflevering staat in editie 15 van 2014, die nu in de winkels ligt of hier online te bestellen is. Telkens kun je de route, die over twee pagina’s in de MOTO73 wordt uitgebeeld, op MOTOR.nl downloaden voor Garmin en TomTom.

We kregen echter enkele mailtjes van toerliefhebbers die de route niet konden vinden op de frontpage van MOTOR.nl. Dat kan kloppen, want zoals bovenaan de pagina’s te lezen is, kun je de routes downloaden op www.motor.nl/triptip. De route wordt dus niet telkens op de frontpage gepresenteerd. Om het voor jezelf gemakkelijk te maken voeg je de pagina toe aan je favorieten. Telkens wanneer er een nieuwe MOTO73 in de winkel ligt (of op je deurmat belandt), zal diezelfde dag nog een nieuwe route online komen.

Veel toerplezier!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • jack schrauwen 23/06/2019 at 20:28

  ls.

  waar kan ik de triptip van voorheen moto 73 vinden zodat ik ze kan downloaden om er met plezier mee
  op pad te gaan.
  in de moto73 worden ze in het blad nog wel vermeld , dus waar kan ik ze bij motor.nl vinden.

  hartelijke groeten
  jack schrauwen.

  Antwoord
  • Jan Kruithof 24/06/2019 at 13:12

   Vanwege de omzetting moto73.nl naar motor.nl zijn niet alle triptips meegegaan. We zullen eerdaags de laatste 5 opnieuw online zetten. Overigens wordt de link motor.nl/motorroutes

   Antwoord