Zondagmorgenfilm: promo-video KTM Super Duke van weleer

Tegenwoordig spenderen fabrikanten fikse bedragen aan drone-beelden, worden waanzinnige special effects toegevoegd en krijgen we de meest idiote onboard-beelden te zien. Nee, dan KTM‘s promo-video van de 2007 Super Duke…

Een ritje door de straten van Osaka in Japan – volgens sommigen om de concurrentie uit het land van de rijzende zon een dikke oranje middelvinger te geven. Geruchten en overtrokken verhalen daargelaten is het vooral bizar dat dit ooit een officiële promo was.

In de politiek correcte wereld anno 2019 zou het onverantwoorde rijdgedrag van de KTM-rijder zowat tot rellen kunnen leiden. Dat terwijl het oranje merk er juist altijd trots op geweest is het stoutste jongetje van de klas te zijn.

De 2007 KTM 990 Super Duke past dan ook perfect in dat plaatje, en deze video daarmee ook. Stel je eens voor dat KTM zo’n zelfde video zou maken voor de 2020 1290 Super Duke R

Foto en video: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL