zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De 10 mooiste Alpenpassen

Een toertocht over de tien hoogste, geasfalteerde Alpenpassen, dat is zelfs voor oude knarren een genoegen. Voor jonge broekjes zonder ervaring met bergrijden is het een uitdaging van jewelste. ‘Van mijn rijbewijs is de rijschool niet rijk geworden’, lacht Lino. Zijn eerste motorfiets kocht hij voor 2.000 euro op Marktplaats. Het was een Transalpje met 32.000 kilometer op de klok, maar het was eerder een catastrofe dan een koopje. ‘Ze hebben me een poot uitgedraaid, ik moest...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

5 Reacties

  1. Mooi artikel! Alleen jammer dat ik de route niet kan downloaden.
    Of zie ik iets over het hoofd?

    • Hi Wim,
      Je ziet idd iets over het hoofd. Onderaan de tekst, maar boven de foto’s kun je de route downloaden. Er staat ook een kaartje bij met het routeverloop.

    • Hi Rene, je hebt gemerkt dat het antwoord op je vraag even op zich heeft laten wachten. En nog steeds heb ik niet het antwoord. Momenteel zijn we erg druk waardoor ik mijn collega’s nog niet heb kunnen spreken over hoe hiermee om te gaan. Om welke route gaat het, dan stuur ik je die per mail.

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen