woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Italië: Alpi Lepontine

Rondom het lieflijke Domodossola en de Val d’Ossala, tussen de Simplon-pas, de Gotthard en het Lago Maggiore, vind je de mooiste bochtige weggetjes juist in de zijdalen. In dit noordelijkste puntje van Piemonte vind je verder kleine bergmeertjes en fantastische vergezichten op de Alpen. Klaus H. Daams Op het Formule 1-circuit van Monza was er onlangs een poging om een wereldrecord te vestigen. Aan het eind daarvan bleef de klok staan op een sensationele 2:00.25. Wie e...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. Ik kan de route niet downloaden. Ik krijg alleen tekst te zien, zoals Alpi Lepontine 002

    .
    Ik heb u enkele weken geleden ook al een bericht gestuurd inzake de routes Spessart. Helaas geen enkele reactie ontvangen.

    • Deze is mij ontgaan. Excuus, maar beter laat dan nooit. Een workaround om de route toch te downloaden. Zet je cursor op het bestand, doe rechter muisknop/klik en selecteer ‘Bewaar als…’. De route staat nu op de plek waar normaal gesproken je downloads worden neergezet. Waarschijnlijk eindigt de route met .html. Verander dat in .gpx. Je pc vraagt of je dat wel wil, ja dus. De route kun je nu openen in een – online – routeringsprogrsmma als Basecamp of Kurviger voor verdere bewerking.

Reacties zijn gesloten.