zondag 5 februari 2023

Italië: Alpi Lepontine

Rondom het lieflijke Domodossola en de Val d’Ossala, tussen de Simplon-pas, de Gotthard en het Lago Maggiore, vind je de mooiste bochtige weggetjes juist in de zijdalen. In dit noordelijkste puntje van Piemonte vind je verder kleine bergmeertjes en fantastische vergezichten op de Alpen. Klaus H. Daams Op het Formule 1-circuit van Monza was er onlangs een poging om een wereldrecord te vestigen. Aan het eind daarvan bleef de klok staan op een sensationele 2:00.25. Wie e...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

2 Reacties

  1. Ik kan de route niet downloaden. Ik krijg alleen tekst te zien, zoals Alpi Lepontine 002

    .
    Ik heb u enkele weken geleden ook al een bericht gestuurd inzake de routes Spessart. Helaas geen enkele reactie ontvangen.

    • Deze is mij ontgaan. Excuus, maar beter laat dan nooit. Een workaround om de route toch te downloaden. Zet je cursor op het bestand, doe rechter muisknop/klik en selecteer ‘Bewaar als…’. De route staat nu op de plek waar normaal gesproken je downloads worden neergezet. Waarschijnlijk eindigt de route met .html. Verander dat in .gpx. Je pc vraagt of je dat wel wil, ja dus. De route kun je nu openen in een – online – routeringsprogrsmma als Basecamp of Kurviger voor verdere bewerking.

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen