zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Midden-Limburg: Het Land van Maas en Vlaai

Ardennen, Eifel, Sauerland en de Mergellandroute. Iedereen kent het, iedereen rijdt het. Maar er zijn ook gebieden waar maar weinig mensen komen. Op de een of andere manier ontsnappen ze steeds aan onze aandacht. En onbekend maakt onbemind. De hoogste tijd daar verandering in te brengen. Aflevering 2: Midden-Limburg. Om te beginnen even wat verwachtingsmanagement. Midden-Limburg heeft géén noemenswaardige heuvels. Ik herhaal, géén heuvels van betekenis. Daarvoor moet je in Zuid...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

12 Reacties

 1. Wanneer ik de route in Basecamp open en in de meest recente NTU kaart laat herberekenen klopt er helemaal niks van… De track loopt ook constant niet goed over de wegen en sommige wegen lopen volgens Google Maps dood en zijn ook niet te gebruiken volgens de kaart van Garmin. Wanneer hebben jullie deze route gereden/ getest? Is dat wel recent geweest?

  • Hi Rick, de route de op de site stond, is de route die de auteur van het stuk heeft gereden. Welke routeringssoftware gebruikt is, kan ik niet achterhalen. Daarom heb ik de route bewerkt zodat ie wat vriendelijker oogt. Die route staat nu op de site.

   • Beste Jan, bedankt!! Er zaten een aantal punten in die niet klopte, maar zo lijkt het inderdaad een stuk beter te gaan 🙂 Top!!

 2. Je koopt blad #10 met een route door Midden-Limburg. Op blz. 78 staat dat je de route kunt downloaden.
  Hoe dan? Of moet je werkelijk geabonneerd zijn? Vermeld dit dan, dan had ik het blad niet gekocht.

 3. kan geen download vinden voor route midden limburg met grtn Han Vugts j,vugts @chello,nl met dank

  • Hi Han, de route kun je downloaden boven het kaderstukje ‘3x Afstappen’, bijna onderaan de tekst.

   • In mijn blad staat op het door Jan Kruithof aangegeven plaats geen vermelding waar ik de route kan downloaden. Alleen aan het einde van het reisomschrijving staat “voor het downloaden van de route kijk op motor.nl /motorroutes. maar daar is kun je deze route niet downloaden.

    • Boven het kaderstuk 3x Afstappen staat de link waarmee je de route kunt downloaden.

 4. Ik heb de promotor Editie 5 gekocht bij de boekhandel en zou ook graag de route downloaden. Maar dat eerder genoemde kaderstuk waar de link zou staan is alleen met digitaal abonnement bereikbaar?

Reacties zijn gesloten.