Midden-Limburg: Het Land van Maas en Vlaai

Ardennen, Eifel, Sauerland en de Mergellandroute. Iedereen kent het, iedereen rijdt het. Maar er zijn ook gebieden waar maar weinig mensen komen. Op de een of andere manier ontsnappen ze steeds aan onze aandacht. En onbekend maakt onbemind. De hoogste tijd daar verandering in te brengen. Aflevering 2: Midden-Limburg. Om te beginnen even wat verwachtingsmanagement. Midden-Limburg heeft géén noemenswaardige heuvels. Ik herhaal, géén heuvels van betekenis. Daarvoor moet je in Zuid-Limburg zijn. Net als honderdduizend anderen. Maar als je eens wat anders wilt rijden dan in optocht over de Mergellandroute, dan is Midden-Limburg een topbestemming: stil, mooi, gevarieerd en ...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,99 per maand.

MotorNL Digitaal €2,99 per maand

Maandelijks opzegbaar

Alle artikelen uit MOTO73, Promotor en Classic & Retro lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen of de (downloadbare) bladerbare PDF magazines.

Classic & Retro €49,50 per jaar

6 Edities + alle opties van MotorNL Digitaal

Proeflezen? Klik hier

Het prachtige dikke magazine Classic & Retro is iedere twee maanden weer een feest om te lezen. Klassiekers, test, techniek, alles vind je terug in Classic & Retro. Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

Promotor €64,95 per jaar

10 Edities + alle opties van MotorNL Digitaal

Proeflezen? Klik hier

Het beste magazine voor toerrijders valt iedere maand weer bij je in de bus. Motortests, leuke routes om zelf te rijden, producten en meer. Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

MOTO73 €93,50 per jaar

22 Edities + alle opties van MotorNL Digitaal

Proeflezen? Klik hier

Iedere twee weken krijg je de laatste motortests, achtergrondverhalen, columns en sportnieuws direct op je deurmat. Maar daar houdt het niet op! Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • Rick 31/05/2020 at 14:19

  Wanneer ik de route in Basecamp open en in de meest recente NTU kaart laat herberekenen klopt er helemaal niks van… De track loopt ook constant niet goed over de wegen en sommige wegen lopen volgens Google Maps dood en zijn ook niet te gebruiken volgens de kaart van Garmin. Wanneer hebben jullie deze route gereden/ getest? Is dat wel recent geweest?

  Antwoord
  • Jan Kruithof 02/06/2020 at 13:34

   Hi Rick, de route de op de site stond, is de route die de auteur van het stuk heeft gereden. Welke routeringssoftware gebruikt is, kan ik niet achterhalen. Daarom heb ik de route bewerkt zodat ie wat vriendelijker oogt. Die route staat nu op de site.

   Antwoord
   • Rick 05/06/2020 at 20:38

    Beste Jan, bedankt!! Er zaten een aantal punten in die niet klopte, maar zo lijkt het inderdaad een stuk beter te gaan 🙂 Top!!

    Antwoord
 • Carl van Mil 31/05/2020 at 21:05

  Je koopt blad #10 met een route door Midden-Limburg. Op blz. 78 staat dat je de route kunt downloaden.
  Hoe dan? Of moet je werkelijk geabonneerd zijn? Vermeld dit dan, dan had ik het blad niet gekocht.

  Antwoord
 • Han Vugts 21/06/2020 at 13:17

  kan geen download vinden voor route midden limburg met grtn Han Vugts j,vugts @chello,nl met dank

  Antwoord
  • Jan Kruithof 21/06/2020 at 13:38

   Hi Han, de route kun je downloaden boven het kaderstukje ‘3x Afstappen’, bijna onderaan de tekst.

   Antwoord
   • Gezinus Stegeman 06/07/2020 at 18:48

    In mijn blad staat op het door Jan Kruithof aangegeven plaats geen vermelding waar ik de route kan downloaden. Alleen aan het einde van het reisomschrijving staat “voor het downloaden van de route kijk op motor.nl /motorroutes. maar daar is kun je deze route niet downloaden.

    Antwoord
    • Jan Kruithof 07/07/2020 at 15:51

     Boven het kaderstuk 3x Afstappen staat de link waarmee je de route kunt downloaden.

     Antwoord