34 Midden Zeeland-route

Deze route rijgt een grote variatie aan Zeeuwse landschappen en bezienswaardigheden aaneen. Brede stranden, hoge duintoppen, ruime zeegezichten, waterbouwwerken, wijde polders, kronkelende binnendijkjes, historische steden en eeuwenoude dorpjes.

Total distance: 120410 m
Download file: TRACK-Midden_Zeeland-route.GPX

De rit voert langs Goes. Dat is al eeuwenlang de belangrijkste plaats van Zuid-Beveland, de fruitstreek van Zeeland. En ook Nisse. Het hart van een omgeving met slingerende bloemdijken, hollebollige weilanden, drinkpoelen en meidoornhagen. Na de prachtige historische steden Middelburg en Veere rijd je door het ruime poldergebied van Noord-Beveland, met zijn smalle dijkwegen en vogelrijke inlagen.

Lengte toer: 120 kilometer

Start en finish: Colijnsplaat

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.