37 Reynaert-route

Van den Vos Reynaerde is een 13e-eeuws literair meesterwerk, vermoedelijk geschreven door ‘Willem’, een Oost-Vlaming die leefde in het Land van Waas.

Total distance: 102821 m
Download file: TRACK-Reynaertroute.GPX

De route gaat tussen De Klinge en Wachtebeke door. Ook in het Nederlandse grensplaatsje Nieuw-Namen beleefde de sluwe vos zijn avonturen. Vooral in Hulst kom je zijn naam vaak tegen, in cafés en in de namen van gebouwen en straten. Bij de Gentse Poort (de zuidelijke toegang van de vestingstad) staat een beeld van de vos.

Lengte toer: 100 km

Start en finish: Hulst

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.