Nieuwe Triptip online!

Met wat vertraging staat vandaag alsnog de nieuwe Triptip online, en dat is precies op tijd want eind van de week en komend weekeinde staat grandioos weer voor de deur. Dus, downloaden die Triptip, op je GPS ermee en gaan!

Maar, waar gaan we heen? Vught passeer je op de A2 vaak enkel, maar het is in dit geval het vertrekpunt van een route die ver van ‘s Lands Rijkswegen blijft. Binnendoor langs Maaskantje – voor 2007 had je grappend ‘wie kent het niet?’ gezegd, dankzij de serie en bioscoopfilms van New Kids is het inmiddels gemeend – door richting de Goorse bossen nabij Boekel en verder zuidelijk tot aan de Strabrechtse Heide bij Lierop.

Vanaf Lierop gaat de route door in zuidoostelijke richting, direct naar de Grote Peel. Zo kom je langs het Mijl op Zeven-bezoekerscentrum – de uitdrukking Mijl op Zeven heeft niet geheel toevallig betrekking op de lokale gehuchten Meijel en Sevenum – dwars door het oude op turf terende natuurgebied eindig je uiteindelijk in Ysselstein net over de Limburgse grens.

Direct downloaden doe je hier en alle Triptip-GPS-bestanden vind je hier.

Foto: Tom Boudewijns

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL