TripTip up-to-date

Iedere twee weken vind je in MOTO73 de TripTip en normaliter vind je die netjes terug op Motor.nl, maar door omstandigheden zijn ze verlaat. Onder de noemer ‘beter laat dan nooit’ zijn de TripTip nummer 11 en nummer 13 er nu alsnog. Precies op tijd voor wat belooft een heerlijk motorweekend te worden.

TripTip nummer 11:

Van het villa’s en kasteeltjes van ‘het Versailles van Antwerpen’ gaat de route over in het prachtige Voorkempen, waar heidevelden, duinen, vennen en bossen elkaar afwisselen. Het Nederlands gedeelte van de route lijkt hier weinig in te veranderen tot de Brabantse Wal dichterbij komt, richting het eindpunt in Gilze. 

GPS-bestand van TripTip nummer 11 downloaden doe je hier!

TripTip nummer 13:

De provincies Gelderland en Overijssel vloeien feilloos in elkaar over. Geniet van de gezellige toeristische dopen die er door elkaar verspreid liggen, het lijkt wel een paradijs. Je kunt er ontspannen toeren, wandelen, overnachten en lekker eten. Je kunt koekhappen in Deventer, een brok eten in Oude Molen of een ijsje likken in Assel, deze tocht geeft je bijna alles. 

GPS-bestand van TripTip nummer 13 downloaden doe je hier!

Voor alle MOTO73-TripTips verwijzen we je graag door naar de Motorroute-pagina, waar je al Tom Boudewijns’ vakkundig uitgezette routes – inclusief GPS-bestanden, uiteraard – terugvindt.

Foto: Tom Boudewijns

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.