donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

TripTip up-to-date

Iedere twee weken vind je in MOTO73 de TripTip en normaliter vind je die netjes terug op Motor.nl, maar door omstandigheden zijn ze verlaat. Onder de noemer ‘beter laat dan nooit’ zijn de TripTip nummer 11 en nummer 13 er nu alsnog. Precies op tijd voor wat belooft een heerlijk motorweekend te worden.

TripTip nummer 11:

Van het villa’s en kasteeltjes van ‘het Versailles van Antwerpen’ gaat de route over in het prachtige Voorkempen, waar heidevelden, duinen, vennen en bossen elkaar afwisselen. Het Nederlands gedeelte van de route lijkt hier weinig in te veranderen tot de Brabantse Wal dichterbij komt, richting het eindpunt in Gilze. 

GPS-bestand van TripTip nummer 11 downloaden doe je hier!

TripTip nummer 13:

De provincies Gelderland en Overijssel vloeien feilloos in elkaar over. Geniet van de gezellige toeristische dopen die er door elkaar verspreid liggen, het lijkt wel een paradijs. Je kunt er ontspannen toeren, wandelen, overnachten en lekker eten. Je kunt koekhappen in Deventer, een brok eten in Oude Molen of een ijsje likken in Assel, deze tocht geeft je bijna alles. 

GPS-bestand van TripTip nummer 13 downloaden doe je hier!

Voor alle MOTO73-TripTips verwijzen we je graag door naar de Motorroute-pagina, waar je al Tom Boudewijns’ vakkundig uitgezette routes – inclusief GPS-bestanden, uiteraard – terugvindt.

Foto: Tom Boudewijns

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelKoggen-route
Volgend artikelPedrosa met pensioen

Gerelateerde artikelen