Zuidelijk van Trentino

De weg door de provincie Veneto voert je aan een stuk door langs de bergen Monte Baldo en Monte Lessini [sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/TRACK-6_Zuiden_Trentino.GPX"] Start: Rovereto Finish: Rovereto Lengte: 188 km Zuivere rijtijd:  ca. 6 uur Passen en bergwegen: Passo Bordola (1250 m), bergwegen door het Monte Baldo massief, Passo Fittanze di Sega (1399 m), bergweg om de Monte Lessini, Passo Xon (671 m), Passo Pian delle Fugazze (1159 m), bergweg Vallarsa/ Rovereto Wintersluiting: Monte Baldo kent geen officiële wintersluiting, de andere wegen zijn van november tot mei gesloten. Passo Fittanze di Sega is van november tot mei gesloten. Andere ...

Doorgaan met lezen?

Dit artikel is alleen voor onze abonnees. Om verder te lezen dien je een abonnement op MotorNL Digitaal of MOTO73, Promotor of Classic & Retro te hebben. Heb je al een abonnement? Dan kun je hier inloggen.

Nog geen abonnement?

Vanaf €2,99 per maand kun je alles lezen van MOTO73, Promotor en Classic & Retro.

Klik hier en start nu met lezen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • garnier-lips@home.nl 23/09/2019 at 12:09

    Toeval of niet maar ik ben net terug van een Italie reis en heb veel van deze route gereden. Ik kan iedereen aanraden het Monte Baldo massief te verkennen, het is er echt wonderschoon. Ook de wegen zijn nagenoeg perfect, wel oppassen met koeien en schapen die er vrij rondlopen. Niet zozeer dat je er tegenaan rijdt maar wel dat je uitglijd over hun uitwerpselen… Het staat nu al vast dat we hier volgend jaar terugkomen, dan zal ik deze route verder afrijden. Ik ben zeer benieuwd naar de SS46. Het lijkt mij een perfecte weg om te rijden. Tot dan…..

    Antwoord