13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Zuidelijk van Trentino

De weg door de provincie Veneto voert je aan een stuk door langs de bergen Monte Baldo en Monte Lessini [sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/TRACK-6_Zuiden_Trentino.GPX”] Start: Rovereto Finish: Rovereto Lengte: 188 km Zuivere rijtijd:  ca. 6 uur Passen en bergwegen: Passo Bordola (1250 m), bergwegen door het Monte Baldo massief, Passo Fittanze di Sega (1399 m), bergweg om de Monte Lessini, Passo Xon (671 m), Passo Pian delle Fugazze (1159 m)...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Toeval of niet maar ik ben net terug van een Italie reis en heb veel van deze route gereden. Ik kan iedereen aanraden het Monte Baldo massief te verkennen, het is er echt wonderschoon. Ook de wegen zijn nagenoeg perfect, wel oppassen met koeien en schapen die er vrij rondlopen. Niet zozeer dat je er tegenaan rijdt maar wel dat je uitglijd over hun uitwerpselen… Het staat nu al vast dat we hier volgend jaar terugkomen, dan zal ik deze route verder afrijden. Ik ben zeer benieuwd naar de SS46. Het lijkt mij een perfecte weg om te rijden. Tot dan…..

Reacties zijn gesloten.