zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Al 1300 bonnen dankzij TT Assen

Het is het weer kassa voor de politie dankzij de TT in Assen. Maar liefst 1300 TT bezoekers kregen een bon voor te hard rijden. Volgens het Noordhollands Dagblad controleert de politie niet alleen rond Assen, maar ook al in Noordholland waar bezoekers de Afsluitdijk nemen. Er werd vooraf al gewaarschuwd dat de politie extra streng zou controleren.

Toch was het verkeersbeeld tot nu toe rustig, aldus het Openbaar Ministerie vrijdagavond laat. Op de A28 bij Beilen ging vrijdagmiddag wel een motorrijder onderuit. Bij het ongeval zouden ook twee auto’s betrokken zijn. De motorrijder is volgens de Verkeersinformatiedienst met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

In totaal werden zevenhonderd motorrijders die van in Hoek van Holland en IJmuiden van de boot kwamen gecontroleerd op rijden onder invloed. Twaalf bleken zich hier inderdaad schuldig aan te maken. De technische controle vond plaats langs de A28. Hierbij werden driehonderd motorrijders naar de kant gehaald.

Bron en foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen