Al 1300 bonnen dankzij TT Assen

Het is het weer kassa voor de politie dankzij de TT in Assen. Maar liefst 1300 TT bezoekers kregen een bon voor te hard rijden. Volgens het Noordhollands Dagblad controleert de politie niet alleen rond Assen, maar ook al in Noordholland waar bezoekers de Afsluitdijk nemen. Er werd vooraf al gewaarschuwd dat de politie extra streng zou controleren.

Toch was het verkeersbeeld tot nu toe rustig, aldus het Openbaar Ministerie vrijdagavond laat. Op de A28 bij Beilen ging vrijdagmiddag wel een motorrijder onderuit. Bij het ongeval zouden ook twee auto’s betrokken zijn. De motorrijder is volgens de Verkeersinformatiedienst met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

In totaal werden zevenhonderd motorrijders die van in Hoek van Holland en IJmuiden van de boot kwamen gecontroleerd op rijden onder invloed. Twaalf bleken zich hier inderdaad schuldig aan te maken. De technische controle vond plaats langs de A28. Hierbij werden driehonderd motorrijders naar de kant gehaald.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.