13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Al 1300 bonnen dankzij TT Assen

Het is het weer kassa voor de politie dankzij de TT in Assen. Maar liefst 1300 TT bezoekers kregen een bon voor te hard rijden. Volgens het Noordhollands Dagblad controleert de politie niet alleen rond Assen, maar ook al in Noordholland waar bezoekers de Afsluitdijk nemen. Er werd vooraf al gewaarschuwd dat de politie extra streng zou controleren.

Toch was het verkeersbeeld tot nu toe rustig, aldus het Openbaar Ministerie vrijdagavond laat. Op de A28 bij Beilen ging vrijdagmiddag wel een motorrijder onderuit. Bij het ongeval zouden ook twee auto’s betrokken zijn. De motorrijder is volgens de Verkeersinformatiedienst met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

In totaal werden zevenhonderd motorrijders die van in Hoek van Holland en IJmuiden van de boot kwamen gecontroleerd op rijden onder invloed. Twaalf bleken zich hier inderdaad schuldig aan te maken. De technische controle vond plaats langs de A28. Hierbij werden driehonderd motorrijders naar de kant gehaald.

Bron en foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen