Zesde pole voor Bradl

Stefan Bradl (foto) lijkt zijn heerschappij in de Moto2 bij de TT van Assen met strakke hand voort te zetten. De Duitser veroverde vrijdag voor de zesde keer dit seizoen pole. Hij klokte de snelste ronde van 1.39,315. De Spanjaard Marc Marquez reed de tweede tijd (1.39,600) en de Italiaan Simone Corsi noteerde de derde tijd (1.39,700).

Michael van der Mark kwalificeerde zich als 33e voor de race van zaterdag. De jonge Rotterdammer rijdt mee dankzij een wildcard en deed het gezien zijn minimale voorbereiding gewoon goed. De enige vrouw in het gezelschap startte niet in de kwalificatierace.

Elena Rosell ging alle trainingen hard onderuit en beschadigde haar motor zodanig, dat haar monteurs de machine niet meer tijdig hersteld kregen.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.