woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aleix Espargaró reed Silverstone met hielbeenfractuur

Na medische controle vandaag in het Dexeus Ziekenhuis in Barcelona is bij Aleix Espargaró een hielfractuur in zijn rechtervoet geconstateerd. De Spaanse coureur, die tijdens de laatste vrije training op Silverstone het slachtoffer werd van een angstaanjagende high-sider, ging daarna stoïcijns de baan op voor zowel de kwalificatie als de race.

MotoGP Groot-Brittannië: Bagnaia wint op Silverstone. Quartararo en Espargaró verliezen punten

De blessure behoeft geen chirurgische behandeling en Aleix heeft zeven dagen absolute rust voorgeschreven gekregen, waarin hij krukken zal moeten gebruiken om zijn gekwetste voet niet te overbelasten. Het doel is om tijdens het volgende raceweekend (19-21 augustus, Oostenrijk) weer aan de start te staan. Zonder krukken.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen