Arai RX-7 GP Rea- en Haslam-replica

De RX-7 GP range van Arai is uitgebreid met twee nieuwe WK Superbikes-replica’s: die van Pata Honda-teamgenoten Jonathan Rea en Leon Haslam. Het design van alweer de derde Rea-replica is dit keer voorzien van de kleuren van de Union Jack: blauw/rood/wit. Met deze helm won de race op Silverstone. Kortom, aan de helm kan het niet meer liggen…

Het design van de Haslam Track replica bestaat uit plattegronden van Silverstone en Donington Park, inclusief namen van bochten! Ook bij deze helm komen dezelfde kleuren van de Britse vlag terug. Beide designs zijn, zoals duidelijk zichtbaar is, gemaakt door de beroemde designer Aldo Drudi.

De RX-7 GP Replica’s zijn verkrijgbaar voor 999 euro, inclusief BTW. Meer informatie: www.arai.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?