Film > Dakar-rijder Caselli verongelukt

Droevig nieuws, Rally Raid-rijder Kurt Caselli is verongelukt tijdens de Baja1000. De 30-jarige Amerikaan deed van zich spreken als KTM-rijder in de Dakar van 2013, waar hij twee etappes wist te winnen. De komende editie zou hij wederom uitkomen voor het Oostenrijkse merk. Dit jaar zegevierde Caselli in de Desafio ruta 40, zijn eerste internationale overwinning.

Fotografie: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?