Assen maakt zich klaar voor Herlings

Dat er een Nederlander MXGP-wereldkampioen kan worden, is natuurlijk al heel bijzonder. Maar dat dit uitgerekend in Nederland kan gaan gebeuren, maakt het nog unieker. En dus zet Stichting MXGP Assen alles op alles om het aanstaande zondag een echt feest te laten worden. Daarvoor moet Jeffrey Herlings natuurlijk wel eerst die vijf belangrijke punten zien binnen te halen, maar je kunt maar beter goed voorbereid zijn als organisatie. 

En dat is Stichting MXGP Assen! Ze gaan namelijk een heuse motorcross-arena maken. Lee van Dam daarover: “De nieuwe Winterdijktribune biedt ons de mogelijkheid een mooie arena te realiseren. We draaien het huldigingsbouwwerk meer richting deze tribunes, zodat Jeffrey en de andere winnaars en podiumfinishers meer interactie met het publiek hebben tijdens de huldiging. De speakers zijn hier het beste te  verstaan en ook het 60 m2 LED-scherm staat dit jaar meer richting GT-tribune gericht. Deze tribunes vormen met afstand de mooiste plek om getuige te zijn van de ontknoping van het wereldkampioenschap motorcross. Ook aan de lay-out van de baan hebben we diverse wijzigingen doorgevoerd met als doel een nog betere beleving voor rijders én fans.”

Kaarten zijn verkrijgbaar via MXGP-assen.com.

Foto: Serge Duursma

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.