13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Assen maakt zich klaar voor Herlings

Dat er een Nederlander MXGP-wereldkampioen kan worden, is natuurlijk al heel bijzonder. Maar dat dit uitgerekend in Nederland kan gaan gebeuren, maakt het nog unieker. En dus zet Stichting MXGP Assen alles op alles om het aanstaande zondag een echt feest te laten worden. Daarvoor moet Jeffrey Herlings natuurlijk wel eerst die vijf belangrijke punten zien binnen te halen, maar je kunt maar beter goed voorbereid zijn als organisatie. 

En dat is Stichting MXGP Assen! Ze gaan namelijk een heuse motorcross-arena maken. Lee van Dam daarover: “De nieuwe Winterdijktribune biedt ons de mogelijkheid een mooie arena te realiseren. We draaien het huldigingsbouwwerk meer richting deze tribunes, zodat Jeffrey en de andere winnaars en podiumfinishers meer interactie met het publiek hebben tijdens de huldiging. De speakers zijn hier het beste te  verstaan en ook het 60 m2 LED-scherm staat dit jaar meer richting GT-tribune gericht. Deze tribunes vormen met afstand de mooiste plek om getuige te zijn van de ontknoping van het wereldkampioenschap motorcross. Ook aan de lay-out van de baan hebben we diverse wijzigingen doorgevoerd met als doel een nog betere beleving voor rijders én fans.”

Kaarten zijn verkrijgbaar via MXGP-assen.com.

Foto: Serge Duursma

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen