13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Grand-Prix-Asse der Königsklasse – Avondklok-film #3

Wat een jaar geleden nog volstrekt ondenkbaar was, is realiteit: we hebben in Nederland een avondklok. Natuurlijk kun je nu een hele avond treurloos gaan zappen, ruziemaken met je partner of keer op keer Netflix verversen om te zien of er nog iets leuks bijgekomen is, maar beter surf je elke avond om exact 21:00 uur lekker naar MOTOR.nl.

Wij plaatsen namelijk elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat bijvoorbeeld een interessante film, reportage of een samenvatting van een beroemde race online! Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker…

Vandaag komen in Grand-Prix-Asse der Königsklasse alle bekende coureurs uit de jaren ‘70 en ‘80 voorbij, zoals Phil Read, Barry Sheene en Johnny Cecotto en natuurlijk onze beroemde Nederlandse helden!

Tot morgen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen